Back to All Events

Workshop herstellen na langdurige ziekte

  • Maxime Vossen Yogatherapie Stapelhuisstraat Leuven, Vlaanderen, 3000 Belgium (map)

Ben jij chronisch ziek (geweest) en voel je dat het tijd is om een nieuwe weg in te slaan?

Misschien heb je al jaren last van chronische vermoeidheid, slapeloosheid, hoofdpijn, migraine, een opspelende virale infectie, terugkerende spijsverteringsproblemen, of een auto-immuunziekte. Misschien weet je zelfs niet wat er aan de oorzaak ligt van je klachten maar ben je gewoon op zoek naar een manier om je beter te voelen, te kunnen slapen en weer energie te hebben.

Als je je herkent in een van deze dingen, weet dan dat je niet alleen bent. Er zijn vandaag zoveel mensen die te maken krijgen met een chronische ziekte, en die na verloop van tijd zelf op zoek beginnen gaan naar de oorzaak achter hun symptomen.

Ook ik heb 10 jaar lang te maken gehad met een pijnlijke vorm van eczeem, hoofdpijn en migraine, chronische slapeloosheid, bloedneuzen, onverwerkt emotioneel trauma, depressie, angsten en paniekaanvallen. Door levensstijlaanpassingen te maken ben ik erin geslaagd om hiervan te herstellen. Mijn eigen weg is mijn allergrootste inspiratie voor wat ik vandaag doe — en het is de drijfveer achter deze workshop.

Ik voel me op 'missie' — en die is om zoveel mogelijk mensen die zich in dezelfde situatie bevinden als ikzelf 4 jaar geleden, te kunnen helpen met de ervaring en kennis die ik heb opgedaan op mijn weg.

Tijdens deze workshop duiken we diep de kern in. We zullen het hebben over de mogelijke oorzaken achter chronische ziekte, en we reiken je praktische tips & tools aan die je zullen inspireren om de eerste stappen te zetten richting effectief herstel en een duurzame gezondheid.

Er zal bijzondere aandacht besteed worden aan individuele situaties en vragen, zodat je geïnformeerd en geïnspireerd, en met een antwoord op al jouw vragen, naar huis kan gaan. We eindigen met een heerlijke (vegan) verrassing! 

Prijs: €30
Locatie & timing: zaterdag 15/12 van 13-16u @ Maxime Vossen. Yoga therapie en conscious living

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar siobhan@plantseedstoday.com 

Als je zeker wil zijn van een plaatsje, schrijf je dan snel in want het aantal plaatsen is beperkt!